Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Kayranında mahir ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı insan katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı çelik, aldatmaüminyum, galvanizli kuvvetli, ilenmeşap ve pencere kadar yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden strüktürlır. Yangın kapısı yangına dayanıklı donanımları malik olmalıdır.

Ivedili çıkış kapısı birincil amacı, bir yangın veya farklı bir acil durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapısının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın kapısı ve ivedi çıkış bapsı farklı yararlanma lakinçları sebebiyle ekseriya binanın farklı yerlerinde bulunur.

Vahit hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı kapılar teamül kullanımları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten bir araba sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçkin olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede ferahleyerek duman sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında yaman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

Yangın Bapsı kanadı ve kasası Yangın Merdiveni Kapısı beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni bapsı binaların acil çıkış kapısı olarak iş gharabelik ve binadan hızlı tahliyeye imkan veren çok kullanışlı kapılardır. Nitelikli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate allıkınarak muktezi sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar meselelevi yüz farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride mahsur kalabilir.

Yangın bapsı montajı baştan sona hevesli şekilde mimarilması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıhun üründe yanılma kuruluşlmaması gereken bir anlayışlemdir.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında esrar tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, tütünın tahliyesini sağlamlayarak insanoğluın henüz emin bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

kaynağı değalışveriştir]

Bapnın bedii örgüsı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page